Suomi-Ukraina Maanpuolustusyhdistys ry

Фінсько-Українська асоціація національної оборони

Finland-Ukraine National Defence AssociationSuomi-Ukraina Maanpuolustusyhdistys ry:n tehtävänä on syventää kansainvälistä yhteistyötä ukrainalaisten ja suomalaisten vapaaehtoispataljoonien, maanpuolustusyhdistysten ja reserviläisten välillä. Sen toteuttamiseksi yhdistys järjestää rahankeräyksiä, arpajaisia, maanpuolustukseen liittyvää koulutusta, kilpailuja ja huutokauppoja ukrainalaisten maanpuolustusyhdistysten, reserviläisjärjestöjen ja vapaaehtoispataljoonien hyväksi, valmistaa tarvikkeita tuohon tarkoitukseen ja hankkii niitä eri puolilta maailmaa.

Tiimimme tekee kaikkemme sen eteen, että Ukraina selviää sodasta voittajana. Me toimimme operatiivisesti ja viemme tarvikkeet suorinta ja nopeinta reittiä, tarvittaessa vaikka etulinjalle. Emme siis jätä niitä mihinkään välivarastoihin Puolaan, tai Lviviin, mistä tavarat usein häviää tai päätyy myyntiin.

Tervetuloa mukaan kaikki, jotka kokevat meidän arvot omakseen ja ovat oikeasti valmiita auttamaan ukrainalaisia selviämään sodasta voittajina.

RAHANKERÄYS

Mobilepay 0407401978 Keräystili (tilin haltija Jussi Nurmi)

FI72 5403 0720 1310 46

Viestikenttään: sumpy.fi

Pienkeräyslupa RA/2022/1212. Keräysvaroin hankitaan alla mainittuja varusteita, ajoneuvoja tai niiden osia sekä katetaan operaation matka ja kuljetuskustannuksia. Varoja voidaan käyttää myös tarvittaessa Ukrainalaisten auttamiseksi Suomessa tai kuljetuksiin Ukrainasta Suomeen. Keräys päättyy 30.11.2022

Tällä hetkellä keräämme Ukrainaan seuraavia tarvikkeita:

Taktiset ensiapupakkaukset ja kiristyssiteet

Radiopuhelimet puheen salauksella

Kiikaritähtäimet, lämpökiikari/yötähtäimet, punapistetähtäimet

Taktiset suojaliivit -IV ja korkeampi suojataso

Sotilaskypärät

Polvisuojat

Kuiva- ja märkämuonat

Koiranruoka isoille palveluskoirille

Dronet (DJI yms.)

Hämeenlinnan SA-kaupasta:

M62 maastopuvut ja henkselit niihin

Sotilaskirurgivälineet

Naamiointiverkot

info@sumpy.fi +358 40 563 7805 Id-number: 3728209-4